Χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια

δέντρα, λαμπάκια, μπάλες, διακοσμητικά

 

Η Εταιρεία

Το 1965 οι αδελφοί Ιωάννης και Κυριάκος Λαζαρίδης, ξεκίνησαν ως οικοτεχνία, κατασκευάζοντας παιδικά βραχιόλια, πορτοφόλια, τσαντάκια, αποκριάτικες ζώνες και διακοσμητικά Χριστουγέννων.

Από το 1985 η βιοτεχνία με την συμμετοχή όλων των μελών των οικογενειών, ξεκινάει μια νέα γραμμή παραγωγής αυτή των χριστουγεννιάτικων δένδρων, παράλληλα με νέα και βελτιωμένα συναφή είδη.

Σχεδιάζει και παράγει χριστουγεννιάτικα δέντρα - στολίδια και αποκριάτικα είδη εδώ και 45 χρόνια.  Η σωρευμένη εμπειρία και η σύγχρονη υποδομή, της έδωσαν τη δυνατότητα να προσανατολιστεί στις πολλαπλές απαιτήσεις της αγοράς, διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη σειρά από χριστουγεννιάτικα δέντρα αλλά και στολίδια για κάθε γιορταστική ανάγκη των Χριστουγέννων και της αποκριάς. Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα της, σχεδιασμένα και δημιουργημένα με ιδιαίτερη φροντίδα, ξεπερνούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής. 

Έτσι, η σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της συνδυασμένη με την άρτια οργάνωση και παραγωγική υποδομή, εγγυάται άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, συνέπεια στις συναλλαγές και εμπιστοσύνη στα προϊόντα της, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα επικερδή αποτελέσματα για τους πελάτες της.

Σήμερα συνεχίζεται η ανοδική πορεία και η ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων, με την δεύτερη γενιά της οικογένειας, παράλληλα με την συμμετοχή και την πείρα των ιδρυτών, σε χριστουγεννιάτικα είδη.

 

 
 
www.xmasdeco.gr
www.lazaridi.gr
 

17 χιλ Θεσσαλονίκης-Νάουσας

Τ.Θ. 1046

Τ.2310 722424

F.2310 722420

info@xmasdeco.gr

info@lazaridi.gr

info@christmastrees.gr

kndl@otenet.gr